Reacties namen trekken

"Ik vind het een keitoffe site, ideaal om in deze tijden toch de Namen te trekken voor de kerstcadeaus! Tot volgend jaar!"

Cindy

"De cadeautips die verschijnen zijn super, het concept is OK, we hebben geen opmerkingen, de familie was super enthousiast over de nieuwe manier van 'lotje trek'. Nog fijne feestdagen."

Kristine

"Ik vind het zo al ongelooflijk handig! Vooral ook dat je zo op tijd herinnerd wordt! Dank je wel!"

Oma

"Dankzij deze website is het voor de eerste keer gelukt om iedereen een naam toe te kennen. Dit zonder dat ook één iemand wist wie voor wie een pakje moest kopen. Echt een heel goede website! Ook genoten van de extra's zoals verlanglijstjes en anonieme vragen."

Michiel

"Nu is het zo, dat je enkel de optie hebt om lijstjes in te vullen. Dit was voor ons geval niet nodig, enkel namen trekken was voldoende! Voor de rest is het een superhandige site, eentje die ik zeker doorvertel aan familie en vrienden, aangezien het niet altijd evident is om nog samen te komen voor enkel namen te trekken."

Jonas

"Het is een zeer toffe site en heel leuk om op deze manier namen te trekken en een cadeaulijst aan te maken."

Sandra

"Namentrekken.be is een handige tool! Mooi werk. We zullen het nog gebruiken."

Roland

"Wij vonden het super! We hebben het ook al aangeraden aan andere mensen."

Annelien

"De site werkt prima, het is heel gemakkelijk te gebruiken dus doe zo verder zou ik zeggen!"

Niel

"Ik vond het een zeer gemakkelijke site. Heel gebruiksvriendelijk. Eens iedereen heeft geaccepteerd krijg je heel snel je naam. Deze site gebruiken we zeker nog eens."

Lina

"Leuk systeem om namen te verdelen. Ook de verlanglijstjes zijn een handige tool. Volgend jaar gebruiken we jullie site zeker opnieuw."

Mireille

"Werkt perfect!!! Zeer blij dat dit bestaat! Maakt cadeautjes trekken véél makkelijker en niemand weet van mekaar."

Anniek

"Zeer handig en erg leuk! Vooral de reminders zijn erg leuk, het werd een familie happening."

Els

"Het was superleuk. Zelfs ons oma en opa ( beide 70 jaar) konden het. En knappe site. Aan de maker een dikke dikke duim!"

Anja

"We hebben heel veel plezier beleefd met jullie site. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Ils

"Geweldig systeem. See you next holidays!"

Freya

"Het was opnieuw een uitstekende manier om iedereen te betrekken bij een vlekkeloze organisatie van het pakjes kopen zonder zorgen! Volgend jaar doen we weer mee!"

Werner

"Het was weer geweldig. Alles verliep in grote geheimzinnig- en nieuwsgierigheid!! Vlekkeloos. Volgend jaar weer!"

Ton

"Voor ons heeft het perfect gewerkt. Het was dan ook de eerste keer. Vermits we ondertussen wat verder van elkaar wonen, bleek dit de ideale oplossing. Lachende gezichten alom op onze kadootjes-dag. Tot volgend jaar!"

Davy

"Hele fijne manier om namen te trekken. De momenten dat je met zijn allen samen zijn is al zo schaars. Heb dit jaar ingesteld dat ze de persoon van vorig jaar niet konden trekken. Alles verliep perfect. Super."

Maria

"Ik vond het een ideale oplossing om namen te trekken. Gezien we allemaal een druk leven hebben en dat er nog weinig kans was om iedereen samen te krijgen."

Ines

Wil je ook gratis lotjes trekken? Start met namen trekken.Heb je een wachtwoord? Inloggen